Média ajánlat

A táborok.hu oldalon való hirdetést minden olyan tábororztatónak ajánljuk, akinek fontos hogy az általa megvalósuló tábort a mai elvárásoknak minden szempontból megfelelő környezetben mutassa be egy nagy számú érdeklődő csoportnak.

A honlap készítésekor teljes mértékben figyelembe vettük a vásárlók szokásait és igényeit, ezért az okos telefonokon megjelenő mobil verzió is könnyű keresést, biztos választást tesz lehetővé. Az érdeklődők nem csak kiválaszthatják a számukra megfelelő tábort, hanem amennyiben szeretnék, rögtön egy jelentkezési lapot is el tudnak küldeni a táboroztató részére.

A táborok.hu oldal hatékonyságát tovább növeli, hogy a kampányaink során jelentős figyelmet fordítunk a közösségi médiában (facebook, instagram, stb) történő célirányos információ áramoltatásra.

A táborok.hu oldal egy több mint 120 kereső oldalt magában foglaló lapcsalád, a MESTO csoport tagja, ami azért fontos mert a táboroztatási időszakot megelőzően, ezekről a kereső oldalakról is ráirányítjuk a figyelmet az aktuális táborokra.

Töltse fel táborát most, hogy az érdeklődők mielőbb jelentkezhessenek az Ön táborára is.