Boldogan éltek, amíg…
Boldogan éltek, amíg…
7-14 év
Boldogan éltek, amíg…
10 nap
Boldogan éltek, amíg…
2019. 07. 19. indul
Boldogan éltek, amíg…
Ottalvós
Boldogan éltek, amíg…
SZÉP kártya és Erzsébet utalvány
Boldogan éltek, amíg…
58.000 Ft
Tervezett kezdés:
2019.07.19.
Helyszín:
Parádfürdő
Boldogan éltek, amíg…
Boldogan éltek, amíg…

Korcsoport: 7-14 év
Tábor típusa: Ottalvós
Tábor időpontja: 2019. 07. 19. - 2019. 07. 28.
Időtartam: 10 nap
Részletfizetési lehetőség: van
Legalacsonyabb részvételi díj: 58.000 Ft
Helyszín: Parádfürdő
A TÁBORRÓL
Boldogan éltek, amíg…
Fantasy szerepjáték

A Rendőr Kulturális és Hagyományőrző Egyesület idén 19. éve szervez rendkívül látványos, tartalmas és vidám kosztümös történelmi és fantasy szerepjáték táborokat. A " SZEREPJÁTÉK " táboroknak az a lényege, hogy a gyermekek az első perctől az utolsóig, egy kitalált, meseszerű - kalandokkal teletűzdelt - történetbe csöppennek - jelmezben az adott kor díszletei között -, és az összes program ennek a történetnek a jegyében zajlik. Az elmúlt pár évben feldolgoztunk több magyar és egyetemes történelmi témát, egy-két népszerű mesét, a Karib tenger kalózait, jó pár Disney történetet, Asterix és Obelix kalandjait, Többször voltunk az Ó-kori Egyiptomban vagy most legutóbb ellátogattunk egy réges-régi, messzi, messzi galaxisba egy Star Wars történet erejéig. Az idei 10 napos Gerida tábor ismét a mesék birodalmába repíti el a jelentkezőket, ahol is a hagyományosan vidám Gerida hangulattal, izgalmakkal teli fordulatos történetekkel, sok játékkal, sporteseménnyel, vetélkedőkkel, tábortűz melletti énekléssel várjuk az oda jelentkező gyerekeket.

A táborok célja - amellett, hogy a gyermekeknek tartalmas és emlékezetes programot és igazi élményt biztosítsunk, - elsősorban az, hogy játékos formában tanulhassanak, hiszen történelmi, irodalmi, kultúrtörténeti, sőt még pénzkezelési - gazdálkodási ismereteket is kapnak. Mindezt természetesen úgy, hogy a játék, a sport a kirándulások, a vetélkedők, a tábortüzek és a vidám hangulatú bulik elmaradhatatlan eszközei táborainknak.

7-14 év
Ottalvós
2019. 07. 19. - 2019. 07. 28.
10 nap
információ kérése a táborszervezőtől
információ kérése a táborszervezőtől
Reggeli, Tízórai, Ebéd, Vacsora
58.000 Ft
58.000 Ft
-
SZÉP kártya és Erzsébet utalvány
Átutalás és/vagy készpénz

Részletfizetés lehetséges!!!

SZÉP kártyát és Erzsébet utalványt elfogadunk!!!

 

Ha a szülők a tábor indulása előtt legalább 20 nappal jelzik, hogy a gyermek a táborozástól visszalép, akkor a teljes, addig befizetett pénzt visszafizetjük! Amennyiben ez 20 napon belül történik, akkor az általunk a tábor szervezés folyamán előlegként befizetett, illetve a szervezés érdekében elköltött összeg levonása után maradt összeget tudjuk visszafizetni.

Mikó László

városi tel/fax: 06-1/788 4153

Mobil: 06-20-962 3221

e-mail: titkar@rkhe.hu

gerida.lovagrend@gmail.com

Honlap: www.rkhe.hu

facebook:   https://www.facebook.com/gerida.lovagrend

Mikó László
városi tel/fax: 06-1/788 4153 Mobil: 06-20-962 3221
titkar@rkhe.hu

A tábor címe:  Boldogan éltek, amíg…                         

A tábor helyszíne: Parádfürdő – Zöld Övezet Vendégház

A tábor ideje: 2019. július 19 - 28.

Elhelyezés: Kőházban, 6, 8, és 10 ágyas szobákban

Étkezés: napi négyszer, a tábor étkezdéjében

Utazás: autóbusszal

Jelentkezési korhatár: 7 - 14 év

 

Az alábbiakban feltüntetett ár tartalmazza az utazás, a szállás és a napi négyszeri étkezés a jelmezek, a díszletek és a program egyéb költségeit.

 

Tábori hozzájárulás: 58.000 Ft.-  

 

Kérem, hogy a gyermekek jelentkezési szándékát minél előbb jelezzék a Rendőr Kulturális és Hagyományőrző Egyesület titkárságán, vagy a mellékelt Jelentkezési lap kitöltés utáni visszaküldésével.

NAPI PROGRAM

A " SZEREPJÁTÉK " táboroknak az a lényege, hogy a gyermekek az első perctől az utolsóig, egy kitalált, meseszerű - kalandokkal teletűzdelt - történetbe csöppennek - jelmezben az adott kor díszletei között -, és az összes program ennek a történetnek a jegyében zajlik.

TOVÁBBI IDŐPONTOK

Táborok tavasszal, nyáron, ősszel és télen!  A táborok.hu -n 2019-ben is szezontól és kortól függetlenül kínálunk táborokat, megfelelve a legkülönbözőbb érdeklődési területeknek, legyen szó 

nyári tábor

ról, a 

zánkai tábor

ok hangulatát idéző táborokról, kedvezve a lovaglás, a víz, vagy az állatok szerelmeseinek. A táborok lehetnek egy, vagy több naposak, napközisek – ott alvósak. Választhatsz a tábor típusa alapján, vagy kereshetsz a korcsoportodnak megfelelően. Ha fontos, hogy a lakhelyedhez közeli tábort találj, akkora használd a "Helyszín" keresőt és figyeld a térképet. Ha pedig egy fix időszakban táboroznál, szűrj az "Időszak tól-ig" keresőgomb használatával.

Jó táborozást kívánunk!